Logo CSV

telefoon: 010 450 58 08
e-mail: info@decsv.nl

Duikerlaan 402
2903AC Capelle aan den IJssel
Postbus 194
2900 AD Capelle a/d IJssel

De CSV: waar het draait om jou!

Persoonlijke groei

Op de CSV leert uw kind om zelfstandig na te denken en om samen te werken. Uw kind ontwikkelt zelfvertrouwen en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Photo by Thomas Park | Unsplash

Digi-slim

Uw kind leert om zich slim, soepel en veilig te bewegen op internet. Zo zijn ze goed voorbereid op de snel veranderende wereld en de digitale toekomst.

Creativiteit & experiment

Ook leert uw kind op de CSV uitgebreid over kunst, cultuur & wetenschap. En uw kind ontdekt zijn of haar talent en leert om daar iets mee te doen.

Naast het leren van de basisvaardigheden, krijgt uw kind de ruimte om zich te verdiepen in zijn of haar eigen interesses. Uw kind leert dat leren en werken leuk is. Daarbij gaat de CSV grensverleggend te werk. We trekken eropuit om te sporten, gaan naar het theater, bezoeken bedrijven en instellingen en volgen gastcolleges over uiteenlopende onderwerpen; van ondernemen tot filosofie!

Zo groeit uw kind uit van een vrolijke kleuter tot een zelfstandige, onderzoekende en kritische leerling. Een kind dat verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar keuzes, werk en gedrag. Een slimme, stoere, nieuwsgierige en zelfbewuste CSV’er!