Logo CSV

telefoon: 010 450 58 08
e-mail: info@decsv.nl

Duikerlaan 402
2903AC Capelle aan den IJssel
Postbus 194
2900 AD Capelle a/d IJssel

VSO en BSO

De voorschoolse  (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar die naar de basisschool gaan. Op de CSV verzorgt Brood & Spelen de opvang voor en na schooltijd en in vakanties voor uw kind.

Per dag is er plaats voor 37 kinderen. Het team van Brood en Spelen bestaat uit een enthousiaste groep pedagogisch medewerkers met elk hun eigen expertise. Zij bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op creatief en sportief gebied.

De BSO bevindt zich in de tuin van de CSV en in een lokaal op school. Deze verblijfsruimtes zijn volledig ingericht en aangepast aan de huidige regels en normen van kinderopvang. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk ontspannen en vermaken. Er is een onder-, midden- en bovenbouwgroep. De groepen hebben hun eigen mentor en hun eigen ruimte maar de kinderen kunnen overal spelen als ze dat willen. Op het pleintje voor de BSO en op het schoolplein kunnen de kinderen onbelemmerd buitenspelen, uiteraard veilig binnen het hek.

BSO Brood en Spelen werkt met een maandelijkse activiteitenkalender. De activiteiten zijn gericht op sport, spel, in- en outdoor, kunst & cultuur of speciale kleuteractiviteiten. De kinderen kunnen kiezen welke activiteit ze willen doen. Ook worden er regelmatig externe vakkrachten ingehuurd voor leuke workshops.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op https://www.broodspelen.nl/locaties/bso-csv/ . Of neem contact op met de coördinator: Lisette Willebrands via 06 – 16921111 of met een van de  pedagogisch medewerkers via 06 – 457 22 401.