Logo CSV

telefoon: 010 450 58 08
e-mail: info@decsv.nl

Duikerlaan 402
2903AC Capelle aan den IJssel
Postbus 194
2900 AD Capelle a/d IJssel

School

De CSV is een kleinschalige basisschool midden in Capelle aan den IJssel. De CSV staat voor een enthousiast , hecht en doelgericht team met een passie voor onderwijs en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De leerkrachten stimuleren nieuwsgierigheid in een uitdagende en eigentijdse leeromgeving. De CSV is een plek waar kinderen veilig en in vertrouwen kunnen opgroeien. Een school waar uw kind gezien wordt.

De CSV biedt meer dan rekenen en taal, zo besteden we ook veel aandacht aan kunst, cultuur, wetenschap, sociale ontwikkeling en het volgen van de actualiteit. Elke kleuter ontwikkelt zich hier tot een optimistische en weetgierige leerling met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Samenwerken met de ouders vinden we belangrijk voor uw kind en onze school. Daarom onderhouden we een open en professioneel contact met de ouders. Dit doen we met wederzijds respect en met behoud van ieders verantwoordelijkheid.

De CSV in cijfers

Gemiddeld 240 leerlingen verdeeld over 9 groepen.
Er zijn drie relatief kleine, gecombineerde (groep 1 en 2) kleutergroepen en zes jaargroepen (groep 3 t/m 8).
Het team bestaat uit 12 groepsleerkrachten (9 juffen en 3 meesters), 1 vakleerkracht beeldende vorming, 2 vakleerkrachten bewegingsonderwijs, 2 groepsondersteuners, 2 intern begeleiders, een administratrice, een conciƫrge en directeur.

Vereniging

De Capelse Schoolvereniging is, zoals de naam al zegt, een vereniging. De leden zijn de ouders van de school die de jaarlijkse contributie ( = de vrijwillige ouderbijdrage) van de vereniging betalen. Als uw kind ingeschreven is, bent u dus lid en kunt uw stem laten horen en uitbrengen op de ledenvergaderingen.